In 3 stappen

naar een revolutionair interieur ontwerp

1. Strategisch interieur advies

Om jouw interieurontwerp naar een buitengewoon niveau te tillen, is doordachte voorbereiding cruciaal.

 • Exclusief aanspreekpunt

  Jouw project verdient niet alleen alle aandacht; het verdient exclusiviteit. Daarom werk je van start tot finish, en zelfs daarna, samen met een toegewijd team van projectexperts die alles in goede banen leiden, ongeacht de complexiteit van jouw visie.

 • Value Engineering

  Het maximale uit jouw project halen betekent niet alleen streven naar excellentie, maar vraagt ook om slim om te gaan met kosten. Daarom analyseren we kritisch en selecteren we slimme alternatieven, zonder daarbij concessies te doen op kwaliteit en functionaliteit. Uiteraard worden topics als duurzaamheid, circulariteit en welzijn altijd in het interieur advies meegenomen.

 • Kosteloze proefplaatsing

  Zie met eigen ogen hoe ons concept tot leven komt, nog voordat het interieur ontwerp gerealiseerd wordt. Zo kun je volmondig 'ja!' zeggen met het vertrouwen dat elke keuze doordacht is.

 • Effectief maatwerk

  Maatwerk gaat verder dan personalisatie; het is een strategische keuze waarbij het interieur advies perfect aansluit op de meest cruciale behoeften en de ruimte. Dit resulteert direct in een efficiënte kostenoptimalisatie door optimaal gebruikersgemak. Win-win dus.

 • Financieel partnerschap

  Bij BigBrands handelen we als een echte partner, ook financieel gezien. We denken niet alleen mee over interieur advies en de projectinhoud, maar ook over de financiële haalbaarheid ervan, met transparantie en eerlijkheid als de belangrijkste kernwaarden.

2. Imponerende projectrealisatie

Als alle stakeholders enthousiast zijn over het interieurontwerp, is het tijd voor actie, van een strategisch plan van aanpak tot naadloze, wereldwijde levering. Just in time, altijd en overal.

 • Risicoanalyse en kansenrapportage

  Een gedegen start is essentieel. Daarom identificeren we vooraf mogelijke risico's om verrassingen en onverwachte wendingen te voorkomen.

 • Gedetailleerde implementatieplanning

  Wij zorgen voor de zakelijke kant van het creatieve proces door een gedetailleerde planning, waarin alle beslissingsmomenten helder zijn. Zo weet je exact welke acties op welk moment in het proces vereist zijn.

 • Deadline garantie

  Zekerheid is essentieel. Daarom geven wij jou een deadlinegarantie, zodat je met rust kunt genieten, wetende dat alles volgens plan verloopt, zelfs als dat vraagt om het overwinnen van eventuele obstakels.

 • Efficiënt leveren, monteren… en gebruiken

  Doordat wij onze leveranciers bij naam kennen, inkoopprocessen hebben geoptimaliseerd, alle uitdagingen (en oplossingen) in kaart hebben én werken met een VGA-gecertificeerd montageteam, verloopt het inhuis-proces als vanzelf.

 • Flexibele levering en opslagopties

  Soms vraagt een project om nog wat last minute aanpassingen. Wil je nog een wijziging aanbrengen in het interieur ontwerp en daarmee de bestelling? Wij denken met je mee. Na (gefaseerde) levering toch nog behoefte aan opslag voor meubels die nog niet geplaatst mogen of kunnen worden? De eerste periode van twee weken uitstel zijn kosteloos.

3. Onbeschrijfelijk genieten

De laatste stap richt zich op een gebruikservaring die niet alleen compleet is maar ook alle
verwachtingen overtreft, nu en in de toekomst.

 • Perfecte afwerking

  Binnen 2 weken na oplevering ontvang je digitale opleverdocumenten met onderhoudsvoorschriften en garantieverklaringen, zodat jouw investering blijvend is.

 • QR-code identificatie

  Gebruiksvriendelijkheid houdt niet op na levering. Elk product is voorzien van een QR-code waarmee je niet alleen informatie krijgt over de leveringsdatum en onderhoud, maar ook direct contact kunt opnemen met een van onze projectexperts.

 • Duurzaam verantwoord

  Duurzaamheid is geen keuze; het is onze verantwoordelijkheid. We leveren just-in-time, minimaliseren verpakkingsmateriaal, hergebruiken 90% ervan, kiezen voor verhuisdekens om afval te verminderen en selecteren meubelen met keurmerken zoals Greenguard-gold. Dit is slechts het begin!

Cable management

Refurbished & cleaning

Project management

Logistiek & transport

Co2 Compensatie

Reparatie & onderhoud

Maatwerk

Meubel management

Architecten

Wij ondersteunen interieurarchitecten met advies over keuzes, budgetbewaking, stijl handhaving en het nastreven van ambitieuze doelen. Als kennispartner verbinden we architecten met nieuwe ontwerp kansen en waarborgen hun visie.

Design & Build

Voor Design & Build bedrijven fungeert BigBrands als klankbord, multi-leverancier en kennisexpert. Wij bieden onafhankelijk advies bij projectbegeleiding, waarbij we de kwaliteit bewaken en kritisch bemiddelen tussen opdrachtgevers en uitvoerders.

Eindgebruikers

Als uw eerste aanspreekpunt bieden we een volledig geïntegreerde aanpak, waarbij we onze expertise inzetten vanaf het begin. We verbinden partijen, coördineren het hele traject en leveren een turnkey project op.

Vastgoed

Met onze jarenlange ervaring adviseren we bij het ontwikkelen van commerciële en duurzame interieuroplossingen. We zijn uw kennispartner voor waardevermeerdering en upscaling, fungerend als een verlengstuk.

Heb jij een visionaire uitdaging voor ons?

Wij kunnen niet wachten om deze tot leven te brengen!