Vluchtelingen Woningen Eerbeek

Sociaal
07-05-2024
In april 2023 zijn zestien flexwoningen in Eerbeek gerealiseerd om onderdak te bieden aan 50 Oekraïense vluchtelingen.

BigBrands heeft deze woningen voorzien van meubilair dat afkomstig is uit een recentelijk vernieuwde kantooromgeving in Amsterdam. Momenteel zijn we bezig met een vergelijkbaar initiatief voor nog eens 32 woningen. Deze tijdelijke flexwoningen zijn bedoeld als tussenoplossing voor mensen die op zoek zijn naar een permanente woning. Elk appartement heeft een oppervlakte van 54 vierkante meter en wordt opgeleverd met geschilderde muren, een keuken, badkamer, toilet, bedden, evenals een tafel en stoelen. Deze inspanningen dragen bij aan het verstrekken van huisvesting en ondersteuning aan vluchtelingen en personen in dringende behoefte aan huisvesting.

Samen met u streven we ernaar om duurzaamheid en circulariteit te integreren in uw bedrijfsvoering. Door gebruik te maken van dit uitgebreide plan van aanpak voor het hergebruik van meubilair, kunnen we een tastbare impact creëren op het verminderen van afval, het beperken van de vraag naar nieuwe grondstoffen en het bevorderen van een duurzame toekomst.
We zijn enthousiast om samen met u aan de slag te gaan en uw bedrijf te transformeren naar een voorloper op het gebied van duurzaam en circulair meubilair.

Deel dit sociale project op Linkedin of Instagram