The West New York

Project

Residential
De keuken in The West New York met een grote gedekte eettafel en acht stoelen eromheen.
Architect: concrete amsterdam
Location: New York
Surface: 900 m2
Delivery: 2021

Ontdek “The West”, meesterlijk ingericht door BigBrands, gelegen in het dynamische Hell’s Kitchen, New York. Dit iconische gebouw, met een combinatie van robuuste baksteen en transparant glas, is een toonbeeld van moderne elegantie en industriële geschiedenis.

Het dak van The West 's avonds met veel sfeerverlichting, grote plantenpotten en uitzicht over de stad en het water.

BigBrands heeft haar expertise getoond in de inrichting van de modelwoningen, openbare ruimtes en buitenruimtes van “The West”. De 212 woningen variëren van intieme 1-kamerappartementen tot luxueuze 3-kamerappartementen, elk voorzien van multifunctionele modules, rijkelijk afgewerkt met premium materialen zoals terrazzo en marmer. Deze ruimtes zijn perfect uitgebalanceerd, waardoor bewoners hun persoonlijke stijl kunnen weerspiegelen.

Twee mensen in een zwembad op het dakterras van The West Residence club.

Het project omvat daarnaast gemeenschappelijke voorzieningen zoals een dakterras met lounge en zwembad, een bibliotheek, en een sportschool, alle vakkundig vormgegeven door BigBrands. Deze ruimtes bieden bewoners een luxe en comfortabele omgeving voor ontspanning en gemeenschapsvorming.

"The West" brengt een harmonieuze mix van functionaliteit, stijl en comfort samen, en creëert zo een onvergetelijke woonervaring in het hart van de stad.
Architect
De keuken in The West New York met een grote gedekte eettafel en acht stoelen eromheen.
Bibliotheek in The West met een schuin dak dat licht doorlaat, ruime zitplaats met banken en stoelen.
Lobby van The West waar een man in tegengestelde richting door de entree loopt.
Zijaanzicht van The West Residence Club met auto's die er langs rijden. Hoog gebouw met veel glas en een blauwe lucht op de achtergrond.

Geïnteresseerd geraakt?

Meer weten?