Ontmoet Dennis, onze Head of Operations & Finance!

blog
08-08-2022
Grenzen verleggen, brede interesses, ontspannen met veel gezelligheid en altijd jezelf uitdagen. Dennis gaat in het leven graag voor het maximale en neemt niet genoegen met minder dan een tien. Sinds 1 april 2022 versterkt hij het team van BigBrands als onze Head of Operations & Finance. Wie is Dennis en waar houdt hij zich mee bezig bij BigBrands?

Head of Operations & Finance, vertel?

Ik stuur binnen BigBrands de Operationele gang van zaken aan als ook de Finance. BigBrands heeft de afgelopen jaren een ontzettend mooie groei mogen doormaken en deze willen we de komende jaren graag doorzetten. Om deze groei te kunnen maken is het zaak dat de interne processen meegroeien en er een operationele organisatie is die deze groei kan faciliteren. Daarom bouwen we aan een goed fundament voor de toekomst. Als Head of Operations & Finance richt ik me onder andere op procesverbetering, het creëren van rust, de organisatie intern leiden en het aanpassen van de systemen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Van oorsprong ben ik registeraccountant en ik heb acht jaar voor PwC gewerkt als extern accountant. Daarna ben ik het bedrijfsleven ingegaan en de laatste veertien jaar heb ik voor een grote Amerikaanse corporate gewerkt. Hier ben ik vanuit een financiële functie de business ingegroeid waar ik verschillende functies heb bekleed zoals General Manager en Managing Director. Een aantal jaar geleden kwam ik op het punt dat ik graag wat anders wilde doen. In die periode heb ik als freelancer gewerkt en heb ik ontzettend leuke projecten mogen doen op het gebied van interieur en styling. Ik heb altijd al een passie gehad voor interieur, styling en decoratie en houd ervan om creatief bezig te zijn. Alleen werken is leuk, maar het is voor mij een nog mooiere uitdaging om samen met een team doelen na te streven en een organisatie verder te helpen. Zodoende kwam ik met Herjan in contact en na een aantal interessante en positieve gesprekken ben ik gestart bij BigBrands!

Wat voor type mens ben je op de werkvloer?

Ik zou zeggen dat ik een echte Rotterdammer ben op de werkvloer. Ik ben van oorsprong niet Rotterdams, maar woon al lang in deze stad en de directheid en duidelijkheid van Rotterdammers past goed bij mij. Ik hou ervan als de kaarten open op tafel liggen en hierbij is respect erg belangrijk. Natuurlijk mogen we het niet met elkaar eens zijn want wrijving geeft glans. Met heldere communicatie en vertrouwen in de mensen komen we uiteindelijk tot een gewenst eindresultaat. Alleen kan iets misschien sneller gaan, maar samen komen we verder. Met een team werken is veel leuker.

Waar krijg je energie van?

Ik word heel blij van de energie bij de mensen binnen BigBrands. Je kan zien dat iedereen trots is om voor BigBrands te werken en er is een goede drive en spirit. Dit geeft mij ook weer energie terug. Hetzelfde geldt voor de branche en de producten van BigBrands. We werken met prachtige design meubels en inrichtingen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook tijd om successen te vieren. Wie wordt daar niet blij van? Verder houd ik van breed werkzaam zijn. Met mijn huidige functie is geen één dag hetzelfde en juist die afwisseling en uitdaging zorgt ervoor dat ik vol energie zit en uitkijk naar de toekomst.

Deel deze blog op Linkedin of Instagram