Klöber

Toon ontworpen door

Al meer dan 80 jaar concentreert de in Owingen aan het Bodenmeer gevestigde firma Klöber GmbH zich op haar kernactiviteit en ontwerpt, ontwikkelt en maakt innovatief kantoorzitmeubilair. Met hightech en ambachtelijkheid op het hoogste niveau ontstaan bij Klöber zitoplossingen die qua vormgeving, kwaliteit, ergonomie en functionaliteit een sterke indruk maken.

Wat het zo bijzonder maakt: van eerste idee tot en met serieproductie werken bij Klöber vormgevers, ontwikkelaars, constructeurs en gespecialiseerde productiemedewerkers als team samen. Steeds met het doel een evenwichtig product te maken, dat een lang productleven, ergonomische principes en innovatieve functies op een zinvolle manier combineert. Door bewust niet mee te gaan met kortstondige trends wordt hier tijdloos zitmeubilair gecreëerd dat langdurig bevalt en meegaat Want Klöber is ervan overtuigd dat goed design zich ook onderscheidt door duurzaamheid.

De designgerichte productportfolio omvat zitoplossingen voor standaard werkplekken, managementkantoren, vergaderruimten, lobby’s, open space kantoren en communicatiezones. Alle producten van Klöber zijn ‘made in Germany’ en weerspiegelen de hartstocht van het bedrijf voor comfortabel en gezond zitten. Klassiekers op de markt en talrijke producten die internationale designprijzen hebben gewonnen, getuigen van het succes van het aan het Bodenmeer geproduceerde zitmeubilair.

Toon meer

Toon minder

Sorteer op