NIO House Rotterdam

Project

Hospitality
Architect: MVRDV
Location: Rotterdam
Surface: 650
Delivery: 2023

Voor NIO fungeren wij als strategisch partner bij de realisatie fysieke uiting van het NIO merk in diverse Europese steden. Als partner werken we nauw samen met de door NIO geselecteerde architecten, waarbij we ervoor zorgen dat de identiteit behouden blijft en de invulling van het los meubilair binnen de brandstandards uitgevoerd wordt.

BigBrands identificeert oplossingen om het budget te optimaliseren door de value-engineering services en adviezen. Er wordt pro-actief gezocht om kosten te verlagen zonder de kwaliteit en functionaliteit van het project in gevaar te brengen.

BigBrands biedt persoonlijke projectbegeleiding voor alle Europese projecten. BigBrands neemt ook de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van zowel risico’s als kansen, coördineren en optimaliseren leveringen en installatie. Onze doelstelling is om voor NIO ruimtes te creëren waarin samenwerken, ontmoeting en netwerken centraal staan, en we streven ernaar om een consistente en herkenbare identiteit te handhaven in elke nieuwe vestiging.

BigBrands identificeert oplossingen om het budget te optimaliseren door de value-engineering service

Got you hooked?

Want to know more?