Ontmoet Floortje, onze nieuwe aanwinst voor internal sales

25 mei 2021

Floortje woont in hartje Rotterdam, heeft een voorliefde voor uiteten gaan en doet momenteel een avondstudie binnenhuisarchitectuur. Ze wilde vroeger de vrouwelijke Jan des Bouvrie worden, belandde in het vastgoed maar is inmiddels weer terug in de wereld waar ze zo blij van wordt. Wie is Floortje, waar krijgt ze energie van en wat betekent werken bij BigBrands voor haar?

Werken bij BigBrands: wat betekent dat voor jou?

Werken bij BigBrands betekent werken in een enthousiast en gepassioneerd team. Iedereen hier houdt van zijn werk en de spullen. Waar de één puur gaat voor het design, kan de ander weer razend enthousiast worden van de ontwerpen van de architect. BigBrands probeert te zijn wat we ook zoeken in onze klanten. Met veel persoonlijkheid, loyaliteit en informaliteit kenmerken wij ons niet als een standaard projectinrichter die zich puur richt op marges en budget. Iedereen gaat er honderd procent voor en zet graag een stapje extra. Dat is aanstekelijk!

Hoe ben je bij BigBrands terecht gekomen?

Ik volgde BigBrands al een tijdje op sociale media en zag al vaker projecten van BigBrands voorbijkomen. Prachtig om te zien en helemaal mijn ding. Toen ik de vacature en functiebeschrijving voor internal sales zag, was ik meteen overtuigd. Het sloot perfect aan op mijn ervaring en vaardigheden. Hiervoor heb ik tien jaar in het vastgoed gewerkt. Daarvoor heb ik de studie tot interieurarchitect gedaan op de Kunstacademie in Breda. Het was een uitdagende en interessante studie, maar na zes jaar wilde ik me graag bezig houden met andere dingen dan creativiteit. Daarom ben ik het vastgoed ingegaan waar ik me vooral bezig hield met binnendienstfuncties. In mijn nieuwe baan komt waar ik goed in ben samen met wat ik graag doe. Waar ik eerst ’s avonds het internet afstruinde naar meubels doe ik dat nu als werk. Hoe tof is dat!

Wat geeft jou energie?

Ik ben inmiddels twee maanden werkzaam bij BigBrands dus de afgelopen tijd was druk, chaotisch en zwaar, maar wel mega leuk. Ik probeer elke dag iets nieuws te leren en mijn productkennis uit te breiden door het bijwonen van digitale lunchsessies en hopelijk snel weer collecties te bekijken in showrooms. Juist de variatie tussen het ad-hoc werken en grote projecten draaien op de achtergrond geeft energie. Daarnaast geeft het me energie als je een aanvulling kan zijn op een ontwerp of uitvraag. Vooral het moment dat je een match vindt tussen de architect, het budget en jouw opgestelde offerte. Ik zeg altijd maar: voor alles is een plek als het op meubilair aankomt dus als je mensen kan verrassen en ontwerpen kan verrijken, kan mijn dag niet meer stuk. De opdrachten die ik krijg komen van alle kanten, van klein tot groot. Aan mij de taak om het plaatje compleet te maken.

Lees meer blogs