Ontmoet Beau, accountmanager bij BigBrands

7 september 2021

Het is tijd om kennis te maken met Beau! Of misschien heb je deze vrolijke dame wel is eerder voorbij zien komen, want ze is al een tijdje onderdeel van BigBrands. Vanaf 1 september is ze nóg meer in contact met onze klanten als accountmanager. Gelukkig maar, want dat is precies waar zij energie van krijgt! Beau kan je buiten werktijd vinden in leuk ingerichte restaurants of hotels mét goed eten. Het liefst met vriendinnen. Het zou kunnen voorkomen dat je Beau niet aantreft op de stoel, maar ónder de stoel, want aan het werk of niet, Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken. Wie is Beau en wat wordt haar nieuwste uitdaging?

Aan de slag als accountmanager, vertel?

Bij BigBrands ben ik begonnen als stagiair en tijdens mijn opleiding parttime blijven werken. Na kort weggeweest te zijn tijdens mijn afstuderen, had ik toch weer zin om terug te komen. Bij BigBrands heb je namelijk het complete plaatje: een leuke baan met een fijn team en gave projecten! Dit jaar (2021) ben ik afgestuurd aan de opleiding Small Business & Retail Management. Mijn ouders hebben een meubelzaak, dus nadat ik zelf op het HMC (Hout- en Meubileringscollege) heb gezeten, wilde ik graag een koppeling maken met meer bedrijfskundige en organisatorische vakken. De liefde voor de meubelbranche zat er al vroeg in! Ik heb besloten bij BigBrands te blijven, omdat het B2B contact mij zo goed bevalt. Consumenten kopen niet ieder jaar dezelfde bank, dus het contact dat je hebt is oppervlakkig en blijft minimaal. Ik krijg er juist energie van om veel en vaak met de klant in gesprek te zijn, samen te kijken naar de beste oplossingen en de band te kunnen blijven onderhouden. Deze aspecten vind ik allemaal terug in mijn nieuwe functie bij BigBrands.

Waar krijg je energie van?

Vooral het contact met klanten. Daarom sprak de rol van accountmanager me meteen aan. In mijn functie als Internal Sales bij BigBrands vond ik het contact met klanten een van de leukere aspecten. Vanaf nu kunnen de klanten met vragen ook bij mij terecht. Daar kijk ik zeker naar uit.

Welk project is jou het meeste bijgebleven?

Voor mij is dit het project Eden Hotel in Amsterdam. Dat was een project dat ik grotendeels zelfstandig heb opgepakt. De levertijden waren tijdens dit project een grote uitdaging. Tijdens dit project hebben we gebruik gemaakt van verschillende leveranciers en unieke combinaties waardoor het belangrijk was dat de producten op tijd geleverd zouden worden. Ik ben dan ook trots en blij om te zeggen dat dit heel goed is gelukt en dat ik daardoor nog meer uitkijk naar toekomstige projecten!

Tot slot, wat voor stijl vind je zelf het mooist?

Ik kan eindeloos inspiratie online zoeken en dan zie ik de meest unieke minimalistische, nude designs die ik er heel mooi uit vind zien. Hoewel dit er prachtig uitziet op beeld, ben ik zelf toch meer van kleurrijke combinaties. Het meest belangrijk vind ik dat een ruimte niet te steriel is, maar een goede combinatie van kleur en luxe. Gezelligheid is daarin cruciaal!

Lees meer blogs