HAVE A MERRY CHRISTMAS: Dé hotspots voor een onvergetelijke decembermaand

12 december 2022

Donkere dagen, lichtjes die de stad verlichten en warme, knusse plekken. De decembermaand, een favoriet van velen. Het staat in het teken van goed eten, gezelligheid en samenzijn. Waar kan je dit beter doen dan op een plek die volledig ingericht is voor het beleven van geluksmomenten? Een goed restaurant, een leuke bar of wegdromen in een hotel. Hieronder ontdek je de beste hotspots om jouw decemberdagen door te brengen.

We beginnen met een aantal hotspots in de hoofdstad waar de keuze natuurlijk reuze is. Laat je culinair verrassen bij RIJKS. RIJKS is geopend in 2014 in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum. In de keuken staat de Hollandse glorie centraal. Met ingrediënten van Nederlandse bodem garandeert een bezoek aan RIJKS je een culinaire reis door alles wat Nederland te bieden heeft.

Tijdens een stedentrip of bezoek in eigen hoofdstad wil je ook wat bezienswaardigheden kunnen afvinken. Naast de klassiekers zoals Het Rijksmuseum, de 9-straatjes en de Dam is Artis ook een goede tip voor een leuk dagje uit. Van het spotten van de kleinste dieren tot het bezoeken van de flamingo’s en pinguïns, verveling zal zeker niet optreden.

Sluit vervolgens de dag af bij The Dylan, een van Amsterdams best bewaarde geheimen. The Dylan bevindt zich op de Keizersgracht te midden van de 9-straatjes. De hoogste service, het lekkerste bed en een weekend echt ontspannen is gegarandeerd. Tevens hebben ze ook diverse dining opties in Brasserie OCCO en Restaurant Vinkeles. Wil je uitpakken? Geniet dan van een avond private dining waarbij je volledig in de watten wordt gelegd.

Misschien wil je liever de stad uit en de natuur in.

Bezoek dan eens Blooming, De Blanke Top of Benedict Beach House en kom volledig tot rust in de natuur. Deze hotspots bieden verschillende feestelijke arrangementen aan om er even tussen uit te gaan en volledig te ontspannen.

Dit is slechts een greep uit de talloze plekken om de decembermaand door te brengen. BigBrands heeft haar bijdrage mogen leveren aan de inrichting van deze hotspots. Laat je ons weten welke jouw favoriet is?

Lees meer blogs